Besök oss

Vill du få en guidad tur på Järfälla gymnasium? Nu kan du boka en privat rundvandring på skolan onsdagarna den 28/4, 5/5 och 12/5 mellan kl 16.00-19.00. Då får du möjlighet att se vår skola och ställa dina frågor om oss eller gymnasievalet. För att göra besöket tryggt och säkert tar vi emot max tre personer per sällskap.

Så här gör du:

Du anmäler ditt intresse genom att maila till jarfallagymnasium@jarfalla.se eller ringa till vår reception på 08-580 283 73, så bokar vi in en tid för privat visning av vår skola.

Berätta för oss om du redan nu vet att du är intresserad av något särskilt program, så anpassar vi den privata visningen efter ditt intresse.

Information med anledning av covid-19:

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att bromsa smittspridningen av covid-19. Rundturen på skolan kommer anordnas enligt de regler och riktlinjer som finns.

Meddela oss vid symptom, så hjälps vi åt att hitta ett annat datum för den guidade rundvandringen som passar dig när du är symptomfri igen.

Film om BAS Barkarby

Film om Järfälla gymnasium i Jakobsberg

Titta runt på Järfälla gymnasium med 360° fotograferingen

Klicka på bilderna så länkas du till en 360° modul Länk till annan webbplats. där du med hjälp av kartan kan navigera runt och få en bra känsla för skolans miljöer utan att fysiskt behöva vara på plats.

Receptionen, restaurangen, caféet, biblioteket, aulan och en av våra studiehallar.

.

Estet studiehall, teknik, biologisal, biologi studiehall, bildsal teknik och en korridor.

.

V-huset entre, vvs verkstad, svets, elverkstad och el klassrum.

Hä.

Här kan du se våra bygghallar.

IT-support

Johan Granberg

Reception
jarfallagymnasium@jarfalla.se