Digitalt öppet hus

Den 21 jan kl. 17.00–19.00 kan du träffa elever och lärare från skolans alla program - online! Rektor Mariella Augustsson berättar om flytten till det nya gymnasiet i Bas Barkarby till tvårterminen 2022, då skolans högskoleförberedande program får nya lokaler.

Film om BAS Barkarby

Film om Järfälla gymnasium i Jakobsberg

Länkar till olika Teams kommer publiceras på den här sidan den 21 jan. Du som behöver IT-support under kvällen – ring Johan Granberg 070-002 36 89länk till annan webbplats

Hoppas vi ses!

Mariella, rektor

Rektorn informerar 17:15 & 18:15

Titta runt på Järfälla gymnasium med 360° fotograferingen

Klicka på bilderna så länkas du till en 360° modullänk till annan webbplats där du med hjälp av kartan kan navigera runt och få en bra känsla för skolans miljöer utan att fysiskt behöva vara på plats.

Receptionen, restaurangen, caféet, biblioteket, aulan och en av våra studiehallar.

.

Estet studiehall, teknik, biologisal, biologi studiehall, bildsal teknik och en korridor.

.

V-huset entre, vvs verkstad, svets, elverkstad och el klassrum.

Hä.

Här kan du se våra bygghallar.

Webbinarium med Rektor och SYV 19 jan 18:30

Undrar du hur gymnasievalet går till?
Här får du all fakta du behöver.
Ställ dina frågor till kommunens studie- och yrkesvägledare via chat, och lyssna på hur elever från Järfälla gymnasium tänkte när de gjorde sitt gymnasieval.

IT-support

Johan Granberg

Reception
jarfallagymnasium@jarfalla.se