Föräldramöte åk1

Inbjudan till föräldramöte årkurs 1 vid Järfälla gymnasium tisdagen den 8 september 2020 kl 18.00-19.30 - på distans via länk till Google meet, se information nedan -

Jag och hela personalstyrkan vill inleda med att tacka för förtroendet! Vi har haft en fin start tillsammans med våra nya elever i årskurs 1 och ser fram emot att få träffa er. Under kvällen kommer vi att berätta om hur vi har organiserat lärandet kring våra elever och vad som är viktiga fokusområden för oss på skolan. För att delta på det digitala mötet loggar du in på länken nedan. Om du inte är van användare av Google meet förslår vi att du tar hjälp av din ungdom !

Upplägg av kvällen:

18.00-18.20
Gemensam skolinformation där du får träffa skolledning och elevhälsan. Du deltar på mötet genom att logga in på denna länk till Google meet:

https://meet.google.com/mog-qqah-itjlänk till annan webbplats
(Stäng av din mikrofon och din kamera, så håller tekniken för fler deltagare.)

18.30-19.30
Digitalt möte med respektive mentor som fortsätter att berätta om studierna på Järfälla gymnasium och de tre år som väntar. Plats för frågor finns. Du deltar på mötet genom att logga in på den länk till Google meet som mentorn skickar dig i ett meddelande genom Vklass.

Vid problem gällande din inloggning till Vklass,
vänligen kontakta:
Johan Granberg