Gå direkt till sidans innehåll

Lokal Ishockeyprofil (LIP)

Ta chansen att söka till Järfälla gymnasiums nya ishockeyprofil!

Kombinera studier med din ishockeysatsning i samarbete med Järfälla HC Länk till annan webbplats.. Du kommer att ha två träningar i veckan under årskurs 1-3. Järfällas ishall ligger bredvid skolan och möjlighet till förvaring av ishockeyutrustning finns i anslutning till ishallen. Det spelar ingen roll vilken klubb du spelar i idag, alla ishockeyspelare är välkomna att söka.

Ishockeyprofilen innehåller kurserna Idrott och hälsa 1 och 2 - specialisering inom ditt individuella val (200p).

Ansök till idrottsprofil

Viktigt! Detta är en kompletterande ansökan och ersätter inte den vanliga gymnasieantagningen, därför är det viktigt att du söker ditt program genom Gymnasieantagningen.

Vilken idrottsprofil är du intresserad av? * (obligatorisk)
Vilken idrottsprofil är du intresserad av?

Vilket program har/ska du söka? * (obligatorisk)
Vilket program har/ska du söka?
Ansökan till idrottsprofil * (obligatorisk)
Ansökan till idrottsprofilSkicka in din ansökan innan den 15 februari 2024 och kom ihåg att omvalsperioden är öppen från 17 april till 15 maj. Det går alltså att söka idrottsprofiler fram till 15 maj. Efter din ansökan blir du kontaktad av ansvarig för idrottsprofilen med mer information om antagningsprocessen.
LIP logga

Kontakt

Stefan Backe
Bitr rektor Järfälla gymnasium
stefan.backe@jarfalla.se

070-002 33 63

Christian Åhlberg
Ungdomsansvarig
ungdom@jarfallahockey.com
070-956 32 54

Tränarmeriter:
Leksands IF, 5 år
Järfälla HC J18, 3 år
Djurgårdens IF J18, 4 år
Järfälla HC A-lag, 1 år

Skridskor på tork
Logga Järfälla hockey

Lokal ishockeyprofil LIP

En lokal ishockeyprofil (LIP) är en samverkansform mellan en skolhuvudman och en eller flera ishockeyföreningar och vänder sig till ishockeyintresserade ungdomar inom skolhuvudmannens och samverkande ishockeyföreningars naturliga rekryteringsområde.

Mål och rekommendationer för verksamheten har utarbetats av Svenska Ishockeyförbundets Spelarutvecklingsavdelning och Hockeygymnasieutskottet och skall uppfyllas vid den verksamhet som har klassificerats som rekommenderad lokal ishockeyprofil.