Jakobsberg

Välkommen till Järfälla gymnasium, en modern kommunal skola där eleverna trivs och får studiero. Vi har ett brett utbud av program och behöriga lärare med stort engagemang för varenda elev.

I januari 2022 flyttar våra högskoleförberedande program till BAS Barkarby – en ny mötesplats för utbildning, näringsliv, idrott och kultur.

Våra branschrekommenderade yrkesprogram bedrivs i fräscha och nyrenoverade lokaler i Jakobsberg med den utrustning som möter branschens krav.

Oavsett vilket program du väljer, får du ta del av innovativa samarbeten och knyta unika kontakter med universitet och företag.

Järfälla gymnasium är en skola där allting finns: många grupprum och studiehallar för elever att arbeta i, stort bibliotek, god tillgång till idrottshallar och simhall, cafeteria med långa öppettider och egen restaurang där maten lagas med hjärta från grunden.

Med pendeltåg och buss är det lätt för dig att åka till skolan.

SL-kort till alla på järfälla gymnasium från hösten 2021

Program i jakobsberg