Öppet hus

Äntligen är det dags för Öppet hus på Järfälla gymnasium, som vi längtat! Träffa elever, lärare, rektor och se våra fina lokaler och verkstäder. I den nya restaurangen serveras middag och fika under hela kvällen. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Program Öppet hus
30 november kl 17:00-19:00

17.30 och kl 18.30
Rektor Mariella Augustsson presenterar hela gymnasiet och högskoleförberedande program i biblioteket.

17.15 och kl 18.15
Bitr rektor Stefan Backe presenterar yrkesprogrammen och hockeyprofilen i V-huset.
(Se karta över skolområdet)

17.15 och kl 18.00
Fredrik "Jaegarn" Kempf berättar mer om vår nya kurs E-sport och samarbetet med Area Academy i biblioteket.

17.00-19.00

• Träffa våra entreprenörer och se deras UF-företag utanför biblioteket
  • Elever och lärare visar upp sina verkstäder på yrkesprogrammen
  • Besök bildesterna som arbetar med Illustration och grafisk formgivning i och se deras utställning
  • Träffa elever från Trygghetsgruppen
  • Ställ frågor till studie- och yrkesvägledaren och vår elevhälsa
  • Martin Zitek berättar mer om mentorskap för idrottsattsning

Öppet hus 30 nov 17:00-19:00

Alla program
Järfälla gymnasium i Jakobsberg
Mälarvägen 2, 177 42 Järfälla

Digitala gymnasiemässan
25-27 november

Har du inte möjlighet att komma på öppet hus är du varmt välkommen att delta på den digitala gymnasiemässan mellan den 25-27 november.

I vår monter berättar vi mer om skolan, våra program och varför våra elever valde just Järfälla gymnasium. I chatten finns rektor, lärare, studie- och yrkesvägledare tillgängliga för att svara på just dina frågor om skolan.

Vi ses där!

Öppet hus 9 feb 17:00-19:00

Högskoleförberedande program
Järfälla gymnasium i BAS Barkarby, Bällstaågatan 18, 177 45 Järfälla

Yrkesprogram
Järfälla gymnasium i Jakobsberg
Mälarvägen 2, 177 42 Järfälla

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. För oss är det viktigt att du vet vad du väljer för program och känner dig nöjd med ditt val.

jarfallagymnasium@jarfalla.se
Mälarvägen 2