SM i UF i Göteborg

Efter två digitala SM i Ung Företagsamhet är det återigen dags för ett fysiskt evenemang. Efter att i flera decennier arrangerats i Stockholm är det nu Göteborg som för första gången står värd för mästerskapet. SM i Ung Företagsamhet hålls 23-24 maj på Svenska Mässan och består av två olika delar. Dels ställer 226 UF-företag ut sina företagsidéer och produkter i mässhallarna, där allmänheten är välkommen, och dels tävlar företagen om SM-guld i 16 olika kategorier. Varje tävlingskategori har en jury med representanter från näringslivet som väljer ut de skarpaste företagen.

Elevhälsan på skolan står i dörren och hälsar välkomna

Preloved Plastic UF

Järfälla gymnasium och Stockholms län representeras av Preloved Plastic UF Länk till annan webbplats. vars affärsidé är: Har du precis som vi ett miljötänk i fokus och vill göra skillnad? Vi vill uppmärksamma miljöproblem samt erbjuda unika accessoarer som är handgjorda av 100% återvunnen plast.”

Företagets produkter

Företaget tillverkar fem olika produkter; armband, örhänge, halsband, nyckelringar & glasunderlägg. Produkterna är handgjorda av återvunnen plast. Med plasten “HDPE 02” som är smältbar, tillverkas färgglada & hållbara accessoarer. Preloved Plastic UF vill att människor ska kunna köpa snygga accessoarer & samtidigt kunna bidra till en förbättring av miljön. Att accessoarerna är bland annat snygga, unika, enkla att bära och miljövänliga skapar ett mervärde för kunden.

Elevhälsan på skolan står i dörren och hälsar välkomna
svarta örhängen av plast
vita örhängen i plast
blå runda örhängen i plast
grön-gul nyckelring E i plast

Årets hantverkare 2022

Preloved Plastic UF tävlar i kategorin ”Årets hantverkare 2022” och representeras av Naya Mirza (VD), Marcus Shamoun (Ekonomi) samt Salma Khalid (Marknadsföring) i Göteborg.

tävlande i Årets hantverkare 2022

Preloved Plastic UF tävlar i kategorin ”Årets hantverkare 2022” och representeras av Marcus Shamoun (Ekonomi) Naya Mirza (VD), samt Salma Khalid (Marknadsföring) i Göteborg.

UF logga