Student nytt datum

För att uppfylla Folkhälsomyndighetens riktlinjer har vi beslutat att arrangera klassvisa studentavslutningar, utifrån förbestämda tidsramar, som fördelas under fyra dagar. Vi har organiserat så att studenten får välja ut två nära och kära som kan delta vid utmarschen. På så vis blir vi aldrig fler än 50 personer samlade på samma ställe och det kommer finnas gott om utrymme för oss att vistas tillsammans.

DIN STUDENTDAG –
SÅ HÄR HAR VI TÄNKT

• Morgonen har du för dig själv eller tillsammans med vänner.
  • Vid det datum och klockslag som du har din studentavslutning går du in i skolan via receptionsentrén i Vita huset.
  • Där efter samlas ni i skolans nya restaurang, som är stor, ljus och luftig. Med på samlingen blir du, din klass, dina mentorer och några av de lärare som du har haft under din skoltid.
  • Det kommer att serveras studentlunch, uppdukat vid långbord med en särskild meny.
  • Ni kommer att sitta enligt ”varannan-stols-principen”.
    OBS: Mejla Pernilla.Wagenius.Pilz@jarfalla.se om du har särskilda födoämnesallergier senast onsdag 2/6.
    Tänk på att när någon håller tal så lägger man ifrån sig besticken.
  • Under studentlunchen kommer elever att uppmärksammas, stipendier delas ut, det blir tal och musik.
  • De foton ni delat med oss inför mösspåtagningen kommer att rulla på en projektor under samlingen. Dela gärna fler och nya foton senast onsdag 2/6, så sätter vi ihop ett bildspel.
    OBS: det behöver vara foton som personerna på bilden accepterar att delas med andra.

UTMARSCH

• Efter ca 90 minuters samling i skolans restaurang förbereder vi oss för utmarsch.
  • Utmarschen kommer att ske ut på skolans entré vid Cafét där två personer per student kommer vara med.
  • Utmarschen kommer att filmas och fotograferas, så att era nära och kära kan ta del
    av er glädjestund.

FAMILJ, SLÄKT, VÄNNER, NÄRA OCH KÄRA

Tyvärr kan vi bara ta emot besök av två av dina nära och kära vid utmarschen. s Familj och släkt får fira din avslutning i hemmiljön och ta del av din utmarsch via film från vår hemsida senare under dagen.

Det kommer ej heller att vara möjligt att köra in på skolans område under den 7-10 juni. Parkeringen kommer att vara avstängd och inga parkeringstillstånd kommer att tillhandahållas under dessa fyra dagar.

Mösspåtagning 30 april

studenten 2020

Ba3b studenter
BA3A studenter
Stipendiat
bygglärare
Lena  och Urban

TVÅ personer per student

Glöm ej att skriva upp på din mentors lista vilka som du vill ska delta vid utmarschen.

Karta över Järfälla gymnasium

studentdag 2021

Måndag 7 juni
BA3A + BA3B + BA3C + YI3