Studenten 2019

Årets studentfirande gick av stapeln den 5 juni. Under studentlunchen delades fina stipendium ut. Avslutningsvis fick klasserna några minuter på scen till sin favoritlåt. Tack alla studenter, nära och kära för att ni gjorde vår student till en oförglömlig dag!

Stipendier

Årets miljöstipendiater

Clever Wood UF är ett UF-företag som prioriterat ett hållbart och miljövänligt samhälle. De produkter, som UF-företagarna själva tillverkar, tillverkas av ett material som är naturligt, miljövänligt och icke-utrotningshotat – dessutom går det att återanvända och återvinna. Syftet med produkterna är att på ett miljövänligt sätt, utan kemikalier, avskräcka skadedjur från besök i våra hem.
Clever Wood UF drivs av Eda Acaralp, Peypey Heang och Veronika Said.
Prisutdelare: Kallhälls blomsterhandel i samarbete med Interflora och Hukra

Stipendium

Årets stipendiat Företagarna i Järfälla

Företagarnas stipendium för 2019, delas ut till Emelie Battah som för sina mycket goda studieresultat visat sig vara en förebild för många. Eleven ger aldrig upp och finner lösningar på alla problem, samt har under åren varit en pålitlig god vän.
Eleven är en engagerad duktig entreprenör och har lyckat kombinera sina studier med rad skolrelaterade uppdrag.

Emelie Batha

Bygmastipendiet

Bygmas platschef delade ut stipendium samt verktygslådor till Jesper Boijort i BA3B och Gino Sannerblom BA3B.

Sanebom
Gino