Börja hos oss

ÅRSKURS 9

Går du i årskurs 9 på grundskolan och vill börja hos oss gör du din ansökan på www.gyantagningen.selänk till annan webbplats. Omvalsperionden är öppen fram till 15 maj.

GYMNASIEELEV

Vill du börja på Järfälla gymnasium i årskurs 2 eller 3?
Nu har du möjlighet att ansöka om en plats till läsåret 2018/19.

HUR GÖR JAG DÅ?

Du fyller i formuläret Ansökan till Järfälla gymnasiumlänk till annan webbplats och mejlar det tillsammans med din studieplan samt en närvarosammanställning till jarfallagymnasium@jarfalla.se
Om du går i åk 1 bifogar du även ditt slutbetyg från åk 9.

SKICKA OSS DINA BETYG

När du har fått dina betyg i juni skickar du ett utdrag ur betygskatalogen till oss senast den 17 juni.
Vi kommer att ta kontakt med dig i slutet av juni. Eventuellt kommer du att kallas till ett samtal med en av våra Studie- och yrkesvägledare.

URVALSKRITERIER

Det första urvalskriteriet är att din tidigare studieplan är förenlig med vårt upplägg av programmet så att du kan nå en gymnasieexamen efter sammanlagt 3 års gymnasiestudier. Därefter görs ett urval utifrån betyg och närvaro.

Intag sker i mån av plats.

Välkommen med din ansökan!

Marika Gustafsson
marika.gustafsson@jarfalla.se
ES och IM

Polichronis Simeonidis
polichronis.simeonidis@jarfalla.se
EK, NA, NASAM, SA, TE

För frågor kring yrkesprogrammen inklusive yrkesintroduktion:

Stefan Backe
bitr.rektor BA,EE, VF och yrkesintroduktion mot BA.
stefan.backe@jarfalla.se