Gå direkt till sidans innehåll

Börja hos oss

Roligt att du är intresserad av oss! Du söker till gymnasiet via gymnasieantagningen.

antagning Estet spets

Skicka in minst fem bilder i valfria tekniker som du har gjort under de två senaste åren med en kort beskrivning av varför du vill börja hos oss till annamaria.forsberg@jarfalla.se

Vi vill gärna träffa dig som sökt till oss, därför ger vi dig en möjlighet att komma hit för ett samtal då vi tillsammans ser om detta är en utbildning för dig.
Inbjudan skickas via mail, självklart är träffen anpassat efter pandemin och frivillig.

Behörighetskrav

För behörighet till vår spets Illustration & grafisk formgivning krävs minst betyget C i bild, godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst nio andra ämnen.

Byte till oss i ÅK1

För att ställa dig i kö till en utbildningsplats i pågående åk 1 på Järfälla gymnasium behöver du skicka följande information till studie- och yrkesvägledaren för berört program:

  • ditt namn,
  • ditt personnummer,
  • dina kontaktuppgifter,
  • ditt val av program och
  • dina betyg.

Vi kan tyvärr inte hantera intresseanmälningar över telefon, men svarar gärna på frågor.

Antagning sker i mån av plats.

ANTAGNING TILL ÅK2 OCH ÅK3

För att ställa dig i kö till en utbildningsplats i åk 2 och åk 3 på Järfälla gymnasium fyller du i formuläret Ansökan till Järfälla gymnasium Länk till annan webbplats. och e-postar det tillsammans med din studieplan, utdrag från betygskatalogen samt en närvarosammanställning till jarfallagymnasium@jarfalla.se Om du går i åk 1 bifogar du även ditt slutbetyg från åk 9.

En av våra studie- och yrkesvägledare jämför sedan din tidigare studieplan med hur studieplanen på Järfälla gymnasium matchar varandra, så att du kan nå en gymnasieexamen efter 3 års gymnasiestudier.

Antagning sker i mån av plats.

Välkommen med din ansökan!

studie- och yrkesvägledare

Polichronis Simeonidis
polichronis.simeonidis@jarfalla.se
studie- och yrkesvägledare
BA,EE, ES,EK, NA, NASAM, SA, TE, VF, Introduktionprogrammen mot BA-programmet
070 - 002 35 67